Astăzi am ales să prepar tăiței chinezești folosind fideaua de la Goldegg. Deoarece textura lor le permite să fie atât fierți cât și prăjiți.

Ingrediente

  • 200 gr Fidea de casă GOLDEGG
  • 1kg roșii conservate sau proaspete
  • 2-3 morcovi
  • o rădăcină de patrunjel verde
  • 1 bucata țelina
  • sare, piper
  • delikat (opțional)
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Tăiați ceapa felii subțiri. Tăiați carnea de pui fâșii subțiri sau cubulețe. Încingeți o lingură de ulei de măsline într-o tigaie. Adăugați ceapa tăiată și căliți-o ușor până devine aurie. Scoateți ceapa din tigaie și puneți-o deoparte pe o farfurie.
În aceeași tigaie, adăugați carnea de pui. Căliți bine carnea pe toate părțile până se rumenește. Adăugați sos de soia după gust, în loc de sare. Potriviți cu piper după gust.
Încingeți o tigaie wok și adăugați o lingură de ulei de măsline. Adăugați fideaua în tigaie și prăjiți-o ușor pe toate părțile, aproximativ 1 minut, până devine aurie. Turnați 100 ml de apă fiartă peste ea, amestecând ușor. Lăsați fideaua pe foc încă un minut, apoi acoperiți tigaia cu un capac și luați-o de pe foc.
Amestecați fideaua prăjită cu carnea de pui și ceapa călită. Adăugați sos de soia după gust, amestecând bine.

Sugestii de servire

Puteți adăuga legume proaspete sau prăjite, cum ar fi ardei, morcovi sau broccoli, pentru un plus de savoare și nutrienți.
Pentru mai multe rețete delicioase, vizitați site-ul Casa Goldegg.