Fideaua de casă GOLDEGG varianta mai groasă este ideală pentru această rețetă de supă de roșii. Deoarece au o textură care se umflă puțin în supă și îi dă astfel un gust mult mai bun.

Ingrediente

  • 200 gr Fidea de casă GOLDEGG
  • 1kg roșii conservate sau proaspete
  • 2-3 morcovi
  • o rădăcină de patrunjel verde
  • 1 bucata țelina
  • sare, piper
  • delikat (opțional)
  • 1 ceapa

Modul de preparare pentru supă de roșii cu Fidea de casă Goldegg

Am curățat și spălat zarzavaturile și ceapa. Apoi le-am tăiat în bucățele.

Le-am pus într-o oală la fiert. Am presărat sare peste ele și le-am lăsat la foc mic, sub capac. Am amestecat din când în când ca să nu se prindă.

Am mixat roșiile la blender. Am turnat apoi sucul de roșii peste legumele scoase din oală. Am completat cu 1 L de apă.

Am dat la foc mediu și am așteptat ca supa de roșii să fiarbă. După vreo 30 de minute de fierbere am testat zarzavaturile. Am condimentat supa cu sare, piper și delikat (opțional).

Am mixat apoi toată compoziția cu blenderul și a ieșit o supă cremă de roșii. Am pus supa înapoi pe foc (dacă este prea groasă o mai puteți dilua cu apă) iar la final am adăugat fideaua de la Goldegg și am lăsat la fiert 2 minute.

Din această supă de roșii se pot obține 10 porții.

Poftă bună!