Astăzi am ales să prepar tăiței chinezești folosind fideaua de la Goldegg. Deoarece textura lor le permite să fie atât fierți cât și prăjiți. Ingrediente 160-200 g TĂIȚEI DE CASĂ […]
Tăiței chinezești cu Fidea de casă Goldegg
Astăzi am ales să prepar tăiței chinezești folosind fideaua de la Goldegg. Deoarece textura lor le permite să fie atât fierți cât și prăjiți. Ingrediente 200 gr Fidea de casă […]
Supă de rosii cu Fidea de casă Goldegg
Fideaua de casă GOLDEGG varianta mai groasă este ideală pentru această rețetă de supă de roșii. Deoarece au o textură care se umflă puțin în supă și îi dă astfel […]
Tăiței lați cu piept de pui și ciuperci
Reteță deosebită pentru a prepara Tăiței lați cu piept de pui și ciuperci, unde se taie 400 g de piept de pui în cuburi. Se toacă 4 căței de usturoi. […]
Beneficiile utilizării ouălor proaspete și a făinii grifice în producția de tăieței
La Casa GOLDEGG, calitatea ingredientelor este esențială. Utilizarea ouălor proaspete și a făinii grifice în producția de tăiței și paste aduce numeroase beneficii pentru sănătate și gust. Ouăle proaspete sunt […]
De ce să alegi pastele Casa Goldegg pentru rețetele tale
Pastele sunt un aliment iubit în întreaga lume, dar nu toate pastele sunt create la fel. La Casa GOLDEGG, ne dedicăm producției de paste de calitate superioară, perfecte pentru orice […]
Istoria Tăițeilor de supă și Tradiția Autentică la Casa Goldegg
Tăițeii de supă au o istorie îndelungată și fascinantă, fiind un element esențial în multe culturi culinare. La Casa GOLDEGG, ne mândrim cu respectarea tradițiilor autentice de preparare a tăițeilor […]